AZIL ZA KRAVE
   
  Na našem domaćinstvu udomljujemo stare i zapuštene krave kojima je sudbina bila da završe u klaonici te im omogućujemo da se oporave i u miru prožive ostatak života bez straha od nasilne i neprirodne smrti. Naše krave su na ispaši kada god to vremenske prilike dopuštaju (kada nema snijega i leda te izrazito niskih temperatura) i u prehrani ne dobivaju nikakve umjetne pripravke. Njihovo mlijeko čisti je ekološki nektar.

Ukoliko želite naučiti kako pomusti kravu te od njezinog mlijeka napraviti sir (škripavac) i jogurt ili samo u njima uživati svakako ste dobrodošli. Želja nam je da naši gosti budu vegetarijanci odnosno ljudi skloni takvom svjetonazoru te zaljubljenici u prirodu pošto i mi njegujemo takav način života.

Vegetarijanci smo i pokušavamo se na najbolji i najhumaniji način odnositi prema našim kravama.Trenutno se kod nas nalaze 3 krave i dvoje teladi.
   
  LOZA - ima 18 godina, daje 7 lit. mlijeka dnevno i ima kćerku staru 6 mjeseci koja se zove Nandini. Stanje u kojem je Loza bila kada je došla kod nas prije godinu dana bilo je porazavajuće. Umjesto mlijeka iz vimena je curio gnoj a od gladi i iznemoglosti jedva je hodala. Mi sami nismo bili sigurni hoće li preživjeti.
   
  PREMA - ima 15 godima, kod nas je 2 godine, trenutno ne daje mlijeko jer ocekuje prinovu sredinom 4og mjeseca. Ukoliko želite biti kum javite nam.
   
  ĆAMARI - s obzirom na broj vlasnika koje je promijenila gubi se svaki trag o njenoj starosti. Kod nas je došla prije 2 mjeseca. Zbog poslije porođajnih komplikacija vlasnik je se htio riješiti u strahu od nemogućnosti ponovne trudnoće. Trenutno daje 7 lit mlijeka i oporavlja se od porođajnog stresa.
   
  NANDINI - telica od 6 mjeseci starosti, kćer Loze, vrlo mirna i poslušna poput majke.
   
  MUKI - telica stara 3 mjeseca, lijepe, bakrene puti i živahne prirode.
   
 

 Donji Zagon 45 51251 tel. 051 / 795 365 mob. 091 / 536 96 34 isodyan@email.t-com.hr   odvojite Trenutak i posjetite:
agrotourist information
dentist Zagreb
Internet izrada
Trenutak izrada i promocija za web
privatni smještaj Zagreb
Mercedes wallpapers
Međugroje Qoeen of peace
katalog informacija